maanantai 14. kesäkuuta 2021

Kesämökin ulpukkaranta

Anopin ystävä tilasi eläkelöitymislahjan työtoverilleen, joka on ahkera mökkeilijä. Juuri muuta osviittaa sukkasuunniteluun en saanut kuin toiveen ujuttaa mukaan WUP-viestien tavaramerkin: kolme klassista hymiötä. 

Hetken pähkäilin, kuinka yhdistää luonto sähköiseen mediaan, mutta sitten ulpukankukat tarjosivat alustan oivallukselle. Niinpä neuloin lempimökkini lammen rannalle ja aaltojen helmaan ulpukoita, jotka toisessa jalassa puhkeavat kultaisiksi hymynaamoiksi. 

Malli: oma
Lanka: Muutoin Seiskaveikkaa, paitsi ulpukankeltainen nimetöntä jämälankaa
Puikot: 3,5Värivalinta on aina vähän riskialtista arvontaa, mutta onneksi sekin osui nyt nappiin & lahjansaajan lempiväriin - jopa niin, että tilaustyön vaihtotilaisuudessa oli kiitelty kyynelein. Sain viestiä tilaajalta, että Olen aivan sanaton... Sukat ovat aivan IHANAT! 


Ei sukkahattutäti voi kauniimpaa kiitosta toivoa - kuin että lempisukat päätyvät tihverään käyttöön.
 


Nämä sukat kruunasin ensi kertaa Ompelun Ihanuudesta tilatulla käsintehty -merkillä. Etsin kauan tilaustöihin sopivaa viime silausta, sillä vieraskieliset Handmade/Homemade -merkit eivät minua miellytä - elämänpolustani johtuen home tarkoittaa minulle hometta eikä kotia. Lopulta lempeä, vähäeleinen kangasmerkki tuntui omimmalta, ja on kaunis piste käsityön päälle.  

Ei kommentteja: