lauantai 27. elokuuta 2016

Venetsialaisten aikaan

Kesäkauden päätöspäivänä on viimeinen hetki palata kesäneuleeseen. Jo huhti-toukokuussa neuloskelin itselleni puuvillatakin, mutta jälleen kerran into tyssäsi viimeistelyyn. 


Malli: Moda mikähän-se-olikaan? 
Lanka: Miranda (valmistaja Cewec)
Puikot: 3,5 

Langanpäättely ja kappaleiden yhdistäminen on silkkaa tervanjuontia! Minun piti kerätä voimia kokonaista kaksi kuukautta, ennen kuin se lopulta heinäkuussa onnistui.  Köynnöksen latvaan neuloin lehvät luovasti soveltaen. 


Ehdinpäs vielä viime tingassa osallistua Sirpukan solmujen Kutimet kauempana kotoa -kuvahaasteeseen! Kuvat on napsittu sateen ja uimarantailun lomassa anopin siirtolapuutarhamökillä, jossa olen tänäkin kesänä päässyt kasvivärjäämään lankoja.Jää hyvästi suvi! Kenties ensi kesänä neule pääsee harteille. Nyt koittaa kynttilänvalon ja villasukkien kausi.

2 kommenttia:

Sirpukan solmuissa/ Mira kirjoitti...

Hei!

Osallistuit muunmuassa tällä postauksella blogini kuvahaasteeseen. Arvoin osallistujien kesken pienen palkinnon ja arpaonni suosi tällä kertaa Sinua! Onnea! :)

Laitatko sähköpostia osoitteeseen rima_3@luukku.com, jotta saan palkinnon matkaan tämän viikon aikana.;)

Tässä vielä linkki arvontapostaukseen, jos haluat käydä kurkkaamassa: http://sirpukansolmuissa.blogspot.fi/2016/09/kutimet-kotoa-kauempana-kuvahaaste.html

Marja Kyy kirjoitti...

Oi kuinka ihanaa! :) Laitan heti postia.