tiistai 5. toukokuuta 2009

Kaalimato ja pup

Hankimme pojallemme makeet aurinkolasit, mutta pienoisen potakan ja väkevän käsitteidenmäärittelyn päätteeksi oli todettava notta ei sitten. Kostoksi kurvailin pikkupuntille kaalimatohatun.


Malli: SK 7/2000 pienin sovelluksin
Kangas: kirppistyynyliina


Levensin lieriä etupuolelta mummot-kanarialla-mallisesti, joten silmät pysyvät nyt paisteelta piilossa.


Pupuja ei voi koskaan olla liikaa (sanokoon Helsingin herrat mitä tahansa).


Malli: oma
Tarvikkeet: plyyshiäkö lie, vanhaa pyyheliinaa kylkifyllingiksi, vanua, huopaa ja hahtuvaa, nappipötkö ja kuivattuja papuja


Eurokankaasta sai ilman edestä nappituubeja, ja yksi sellainen löysi pari papua ja uuden elämän jäneksen sieluna.


Se soi ja se soi ja se soi (jäneksen sielu nääs)!


Veimme taannoin tuliaiseksi veljelleni ja kihlatulleen pinon kankaisia hedelmäpusseja, sillä heidän lähikaupassaan ei kasva paperipusseja, ja muovihan on maailmanlopun väline.


Malli: SK 4/2009
Kangas: puolisen metriä tuplaleveää voileeta, kalastajanlankaa

10 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Onpa juniori saanut hienon hatun ja makeen jäneksen! Silmätkin sillä on kuin eräällä nimeltämainitsemattomalla poliitikolla, meinaan siis tuolla jäneksellä! ;D

MariL kirjoitti...

Kiitos tuosta hedelmäpussi-vinkistä! :) Oon ite miettinyt, että mistähän kankaasta ne kantis tehdä. Tää taitaa siis alkaa etsiskellä tuota voileeta. :) Oon tähän mennessä vain uusiokäyttänyt vanhat muoviset hedelmäpussit, eli kotona tyhjennän hedelmät pussista koriin ja laitan kauppakassiin pussit takaisin. Sit kaupassa kaivan kassista ne vanhat pussit ja liimaan vaan uuden hintalapun sen entisen päälle. Mutta kankaiset ne vasta oiskin kivat! :)

Inkeri kirjoitti...

Onpa kivannäköinen hattu. Hyvä oivallus tuo lierin muotoilu. Mainio jäniskin. Kestopussit on hyvä idea. Olen nyt puolisen vuotta käyttänyt niitä ja paluuta muovipussikauteen ei ole.

AnniP kirjoitti...

Hattu on ihan loistava, nappasin heti lieri-idean. Nolona tunnustan ettei meillä ole vieläkään kestopusseja, en mukamas ole saanut hankittua kangasta. Pupukin on hauska :)

tiinaf kirjoitti...

Vitsi, mie oon sanaton...
nää siun jutut ja käsityöt on ihan ykkösiä!

KirsiÄr kirjoitti...

Ihan turha ostos ovat meilläkin vanhempien mielestä niiiin päheet kilolasit. Lapsi vain toteaa, että mitään ei näy ja paiskaa lasit permantoon. Mutta ah sitä huutoa kun aurinko paistaa autossa silmiin.

Pysyykö hintalaput tossa voilessa? Mulla oli joskus joitain kestokasseja, mutta hintalaput vaeltelivat.

Hannele kirjoitti...

kuka se tuollaiset meille ompelis, sekä pupu, lakki että pussit :D

Unknown kirjoitti...

Huippuja!

Annika kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa vierailulla ja täältähän löytyy tosi mahtavia juttuja! Suloisia vaatteita - ja tuo jänis kyllä vei minukin sydämeni. Mainio :)

hillanen kirjoitti...

Tää hedelmäpussivinkki on huippu, täytyy heti kokeilla :) Oon miettinytkin että mistä niitä tekisin, ja voileeta taitaa kaapista jotain jämäpalaa löytyäkin. Muutenkin blogisi on hauska, ihania kissoja tuossa oikealla. :)