sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Sammakkoprinssin kiesit

Ostimme tutuilta keväällä ketterät kärryt, joiden väri (tummansininen), semminkään kuosi (ruutu) ei passannut pirtaani.


Mutta kun vaihtoehtona oli pulittaa puolentuhatta enemmän upouusista lastenvaunuista, joiden väri ja verhoilu olisivat olleet korkeintaan ihankivakasipuol, otin järjen käteen ja nieleskelin poikkipuoliset pirtani. Käteen se järki sitten jäikin, sillä päätin pimpata meidän beiben raidin. Päreet ja sormenpäät riekaleina parsin viikkotolkulla uutta vuorta vanhojen päälle, mutta onneksi tukea touhuun löytyi.


Kyllä vaivannäkö ja vaikerrus sitten kannattikin:


Kangas: 100 % Anttilan puuvillaa n. 1,5 m


Väärä värikin hukkuu uuteen kuosiin, eikä sinistä sakuilta erota.


Puikkoni ovat kirjaimellisesti ihan pihalla, kissan kanssa. Mirkkuja peesatessa on syntynyt jos jokunenkin kussa ja kudin.

17 kommenttia:

tiinaf kirjoitti...

Sie oot taitava! Kiesit saivat ihanan uuden ilmeen. Sakut ovat veikeät!

Hyvää vointia sinulle!

Nasti kirjoitti...

Ompas mellevät kärryt tulokkalle! Alinta kuvaa katsoessa tuli mieleen että kohta voit lepuuttaa neuletta masun päällä... :)

Silmukatti kirjoitti...

Tosi hienot kiesit! Olen tuota samaa kangasta kaupassa katsellut joskus. Se näprääminen tosiaan maksaa vaivan, itsekin uudistin meidän vanhat viime syksynä ja vieläkin silmä lepää niissä. :)
Ja ihana vauvamasu sinulla! *haikea huokaus*

villapeikko kirjoitti...

Hauskat rattaat! :)

Leena kirjoitti...

Upeat rattaat!

Wilhelmiinan kestovaipat sivulta katsoin vain kuvasta ohjeen. Sieltä missä on kolmet housut olleet joskus myynnissä. (ylälinkki hahtuvahousut) Ihastuin jotenkin niihin ja ne näyttivät yksinkertaisilta tehdä. Hieman muokkasin omanlaisekseni. Noi kaikki mun housut on sillä samalla tyylillä tehty. Mutta ei niihin valmista ohjetta mistään löytynyt.

Maiju kirjoitti...

Tosi kivat rattaat!

KaSil kirjoitti...

Ihanat rattaat, mutta jestas miten pitkät hiukset sulla on! Ihanat!!!!!!!1

Markka kirjoitti...

Tuossa alussa oli paljon kehuttavaa mutta viimeinen kuva poisti ne muistista.
Nuo hiukset! Ne on kilometrin pituiset! Tosi kauniit, monille ei moiset edes kasvaisi.

Mari kirjoitti...

Ei voi muuta kuin ihailla taitoasi ja viitseliäisyyttäsi! :) Onkohan meillä muuten just tollaset ruudulliset Emmaljungat...

Matleena kirjoitti...

Ihanat tuli vaunuista, kyllä kannatti tuunata!
On sinulla mahtavan pitkät hiukset, upeat!

Maaru kirjoitti...

Kiitän mitä nöyrimmin kaiken kasvaneen ihasteluista! :D

Leena, Ilmankos pöksyt näyttivätkin etäisesti tutulta. Olen kutonut Wilhelmiinan mallilla parit pökät - mutta ainahan ne toisella näyttävät hienommilta. :)

Sini kirjoitti...

Upeaa rattaiden tuunausta! Nuo on hienommat kun meidän viime kuussa uutena ostamat Emmaljungat. Ja samaista sammakko-kangasta olen itsekkin hiplannut Anttilassa. Voi, olla että sitä pitää vielä johonkin projektiin hakea...

Tanja kirjoitti...

Hienot kärryt! Aikamoisen homman olet tehnyt. Minulla oli vaunujen kankaiden uusiminen mielessä itsellänikin, mutta en sitten siihen oikein ehtinyt (enkä viitsinyt) ryhtyä.

Kate kirjoitti...

No sinähän varsinainen taituri olet. Tosi hienot vaunut, kelpaa niissä tulokkaan kölliä :)

Anne kirjoitti...

Moi kaveli!
Olen laittanut sinulle jotain blogiini, vaikka tiedän ettet niistä välitä, mutta pakko oli. =) Ei haittaa vaikka et sitä laita eteenpäin, kunhan sain maininnan sinulle antaa. Tykkään niin lukia sinun blogiasi, pysyn vähän niin kuin ajantasalla. =) Kuuloillaan! =)

amma kirjoitti...

Ensi visiitillä värjäilyjen perässä ja nyt ihmettelen kui kukaan voi osata duunata vaunut!!! Aaltoliikettä! Wautsi!

Tiina kirjoitti...

Onpa ihanan pitkät hiukset. Aivan upean näköiset. Kauanko olet kasvattanut ja miten pitkiksi annat hiustesi kasvaa. Toivottavasti lisäät blogiisi jonkun kuvan ihan vaan upeista hiuksistasi :)