keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Lutukka pupu

Ompelin sisäiselle lapselleni pupu pitkäkorvan tervetuliaislahjaksi, jonka hän toivottavasti saa parin kuukauden päästä.Malli: SK 2/2013
Kangas: Nanson trikoo- ja bambuneulostilkkuja, pari nappia, lankaa, narua, vanua ja helmi Kaikki värikkäät kankaat ovat päivä- ja yöpaitojen jämäpaloja.Silmiin luo syvyyttä kaksi päällekkäistä nappia.


 5 kommenttia:

Susanna S kirjoitti...

Haluatko lisää lukijoita ? Mainosta blogiasi ! Ohjeet osoitteessa http://blogisi-mainostus-mahdollisuus.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Onnea sisäisestä lapsesta, ja ihanan pupusen olet hänelle ommellut! <3

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

Nna kirjoitti...

Ihana pupunen!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.