torstai 11. syyskuuta 2008

Turhan suurta & tuunausta

Kiitos olkoon kaikkien onnittelijoiden! Jokaiselle äidille ja isälle on varmasti sattunut syntymään se maailman lumoavin lapsonen, mutta silti on kiva kuulla muiden olevan kanssamme samaa mieltä.

Lapsi on pikkuluikkuisempi kuin luulinkaan. Olin ennen synnytystä leikannut palat valmiiksi raitabodyyn ja -pöksyihin, jotka kokoon kursittuina osoittautuivat ihan liian hölmäköiksi kottaraisenpojalle.


Malli: SK 4/2006
Kangas: pieni pätkä Nanson trikoita


Poikanen varttuu kyllä bodyn pituiseksi, mutta pöksyjen vyötäröstä tuli niin nafti, ettei kestovaippapeppu taida niihin millään solahtaa nyt eikä sittemmin.


Garderoobi kaipasi lisää minibodyjä, joten kesytin kirpparikoltun kettupainatuksilla omemmaksi ja somemmaksi.


Tuunasin korruptiolahjana saatuun, ylikansalliseen vaippakassiin poikasemme ekologisen jalanjäljen, jota ei kertakäyttövaipoilla raskauteta.

13 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Voi pientä kottaraisenpoikaa:) Tuo toiseksi ylimmäinen kuva on niin hupaisan hurmaava ja suloinen, etten mä mitään käsitöitä koko postauksessa edes huomannut ;)

Mari kirjoitti...

Heh, minäkin aikoinaan käytin näppärästi saksia tuohon korruptiolaukun merkkiin. Meidän laukku on siis ihan merkitön, kun en silloin älynnyt siihen mitään toista merkkiä tuunata. Voisihan siihen kyllä vieläkin vaikka Kestovaippayhdistyksen logon lätkäistä. :)

Soile kirjoitti...

Se on aina niin hämmästyttävää miten pieniä ne ihan uudet ihmiset ovatkaan. Muistan kuin odotusaikana väsäsin pojalleni vaateitta ja ihmettelin niiden pienuutta. Ja sitten ne olivatkin aivan järettömän isoja. Nyt kun poika on kasvanut ne samaiset vaatteet näyttävät nuken vaatteilta.

Matleena kirjoitti...

Oi oi toista pientä söpöliiniä! Nyt hän on nii-in pieni ja vaatteet isoja, mutta pian hän ei enää mahdu niihin. Ihania kuvia!

Nuttu kirjoitti...

Voi hämmästyttävää miten valtavan suloinen hän on. Tuo kettubody on aivan yliveto!

AnniKainen kirjoitti...

Kyllä onkin suloinen vauva ja äkkiäkös ne kasvaa :)

Sanni kirjoitti...

Komea on kottaraisenpoika ja arvoisensa ovat niin Nanson kangas kuin tuunauksetkin. Onnea!

uhoava gnu kirjoitti...

Ihania vaatteita! Suloiset raitavaatteet tuli tuosta Nanson kankaasta. Ja varmasti se vauva on ihmeteltävän pieni, vaikka tässä masuvaiheessa välillä ihmetteleekin sen peffan kokoa joka yrittää pukata masun läpi!

Hyvä idea tuo korruptiolaukun tuunaus - voisin kokeilla jotain samantyylistä kunhan oma nyyttimme ja sen korruptiolaukku tulee perille.. Kaikki kuitenkin tunnistavat laukun, joten vitsin voi tajuta monikin!

Altocumulus kirjoitti...

Edellisten peesissä, mutta on kyllä ihanainen vauva teillä! :)

Kanerva kirjoitti...

Minä jätin tuon korruptiolaukun sairaalaan. En hoksannut niissä hormoonihöyryissä silloin, että sitä olis voinut tuunata...

On kyllä hurmaava poikanen.

Kate kirjoitti...

Oi, ihana vauva. Melkein tuli vauvakuume :D

Hyvä idea tuo korruptiolaukun tuunaus. Meillä siitä on tosin tullut nuoremman tytön yksi (monista) käsilaukuista koska siinä on söpö vauva... joten eipä taida liietä tuunattavaksi. Sisältöä tytöt sitten ihmettelivät, oli ihan vieras tuote tuollainen kertakäyttövaippa :)

Relli kirjoitti...

Onpa suloisia kuvia suloisesta vauvasta! Mukavia tuunauksia, ja äkkiähän lapset tuppaa kasvamaan, kohta saat todeta että raitabody on jäänyt pieneksi! =)

Maaru kirjoitti...

Kiitos taas kaikille kommenteista! Vitsinpliu! kun ehtisin vastavierailulle, mutta lapsensaanti on ällistyttävän aikaaviepää puuhaa, ja ajanhallinta on muuttunut kaoottiseksi ajanhallitsemattomuudeksi.